سلام دوستان، امروز قصد دارم بهتون بهترین شامپوی ضد ریزش مویی رو که استفاده کردم معرفی کنم
در حقیقت من یک دوره کرونای خیف گرفتم و با وجود اینکه بیماری من شدید نبود اما بعد از طی شدن دوره نقاهت، موهام شروع به ریختن کرد.
متاسفانه استفاده از قرص های تقویت کننده و مولتی ویتامین ها هم بی فایده بود، در نهایتبه پیشنهاد همکارم از شامپو ضد ریزش مو بایوفول کانادا استفاده کردم.
در کنار این محصول از محلول ضد ریزش مو شوک هم استفاده کردم.
در نوبت های اول استفاده موهام یکم چرب تر شد چون شامپوی موی سرم تغییر کرده بود اما تقریبا بعد از دو هفته موهام کاملا بهش عادت کرد.
از هفته سوم به بعد ریزش موهام کم تر شد و این روند هم روز به روز بهتر می شد.
در کنار شامپو ضد ریزش من هفته ای دو بار از محلول ضد ریزش مو هم استفاده کردم که بعد از حمام باید به کف سرم میزدم و ماساژ می دادم.
می تونم بگم کم از معجزه نداشت.
الان بیش از دو ماه از مصرف این محصولات درمان ریزش مو می گذره و من ریزش موها به صورت کامل درمان شده و فقط از شامپو و ماسک ضد ریزش مو استفاده می کنم که به انتخاب خودم جایگزین ماسک و شامپو ی روتین مصرفی من شد.
این محصولات از برند بایوفول کاناداست که به صورت تخصصی درمان ریزش مو و رشد مجدد مو رو انجام میده.
امیدوارم تجربم به دردتون بخوره

salamativazibaei
تجربه من از استفاده از بهترین شامپو برای درمان ریزش موهام بعد از کرونا
ریزش ,مو ,ضد ,استفاده ,شامپو ,موهام ,ضد ریزش ,ریزش مو ,درمان ریزش ,بعد از ,استفاده کردم
درباره این سایت