سلام دخترا.
آیا به دنبال یک دستور العمل آسان برای تهیه لوسیون برنزه کننده خانگی خود هستید تا یک برنزه طلایی و تیره زیبا و جذاب را بدست آورید؟
اگر به این پست برخورد کردید، احتمالا…
اگر وقت ندارید یک بطری لوسیون برنزه کننده بخرید یا نمی خواهید برای آن پول زیادی خرج کنید، ما راه حلی عالی برای شما داریم که موثر خواهد بود و چند دلار برای شما صرفه جویی می کند.
بنابراین اگر آماده هستید، بیایید باهم یاد بگیریم
فهرست دستورالعمل ها
1 برنزه خانگی بدون آفتاب: 2 دستور العمل طبیعی
1.1 لوسیون برنزه کننده کاکائو
1.2 لوسیون برنزه کننده چای
2 لوسیون برنزه کننده خانگی آفتاب برای استفاده در فضای باز یا در سالن: 1 دستور طبیعی
برنزه کننده خانگی بدون آفتاب: 2 دستور العمل طبیعی
لوسیون های برنزه کننده بدون آفتاب که به عنوان لوسیون برنزه کننده فیک نیز شناخته می شوند بسیار محبوب هستند.
آنها به هیچ گونه قرار گرفتن در معرض اشعه ماوراء بنفش نیاز ندارند.
بنابراین، اگر می خواهید پوست خود بدون سولاریوم برنزه کنید، این بهترین و مطمئن ترین راه برای برنزه شدن است…
مزیت دیگر ساخت خود برنزه کننده این است: برخلاف محصولات تجاری بدون آفتاب با ماده شیمیایی به نام دی هیدروکسی استون (DHA) که کمی بدبو است و می تواند برای برخی از شما که به آن حساسیت دارید باعث تحریک شود، لوسیون شما حاوی هیچ ماده شیمیایی نخواهد بود. DHA و شما دقیقا می دانید چه چیزی در آن وجود دارد.
ما به شما 2 دستور العمل طبیعی می دهیم: یک لوسیون مبتنی بر کاکائو و یک لوسیون مبتنی بر چای.
لوسیون برنزه کننده کاکائو
دستور العمل لوسیون برنزه کننده کاکائو
بیایید با خود برنزه کننده کاکائویی شروع کنیم. این تا حد زیادی ساده ترین دستور العمل است. شما فقط به 2 ماده نیاز دارید: یک لوسیون سفید و پودر کاکائو 100٪ خالص.
عناصر :
لوسیون یا کرم سفید
پودر کاکائو 100% خالص
شما در واقع می توانید تقریبا از هر لوسیونی استفاده کنید، می تواند لوسیون آبرسان مورد علاقه شما باشد، فقط سعی کنید از یک لوسیون سفید استفاده کنید تا بتوانید رنگ انتهایی را که می خواهید به آن برسید بررسی کنید.
ما همچنین لوسیون های بدون عطر را ترجیح می دهیم زیرا عطر پودر کاکائو ممکن است به خوبی با رایحه های دیگر ترکیب نشود. حدس می زنم لوسیونی با رایحه گلی مخلوط با پودر کاکائو از نظر رایحه چندان خوشایند نباشد. اما این فقط یک موضوع سلیقه ای است. (لوسیون من عطر سیب خوبی دارد و من عاشق عطر ترکیبی کاکائو و سیب هستم)
به خاطر داشته باشید که باید این لوسیون را روی پوست خود بمالید، بنابراین بهتر است مطمئن شوید که می توانید عطر حاصل را تحمل کنید. به هر حال، همانطور که می توانید تصور کنید رایحه روی نتیجه برنزه شدن شما تأثیری نمی گذارد، بنابراین از هر چیزی که در اختیار دارید استفاده کنید…
اطمینان حاصل کنید که پودر کاکائو شما 100٪ خالص است که باید به وضوح روی برچسب نشان داده شود. من پودر کاکائوم را از آمازون اینجا می خرم (میلک شیک شکلاتی فوق العاده ای درست می کند، حتی مقداری هم در اسموتی ام اضافه می کنم.
تجربه من از استفاده از بهترین شامپو برای درمان ریزش موهام بعد از کرونا
لوسیون ,برنزه ,چای ,یک ,استفاده ,پوست ,برنزه کننده ,لوسیون برنزه ,دستور العمل ,می کند ,پودر کاکائو ,لوسیون برنزه کننده ,برنزه کننده خانگی ,خاطر داشته باشید ,العمل لوسیون برنزهمشخصات
- جوانان و ازدواج
- Godembele
- الوند بلاگ
- مشاور املاک اصفهان
- شرکت سازنده انواع پارکینگ مکانیزه طبقاتی هوشمند اسمارت
- پایگاه خبری گیلی شاپ
- نرده شیشه ای,نرده استیل,حفاظ استیل
- دانستنی های انواع سمعک
- خرید لوله گالوانیزه
- در پناهِ خدا
- لوازم خانگی
- نتینا